Keilestraat 5a, Rotterdam
+31 (0)85 130 72 66
info@taurusboats.nl

Elektrische sloep

De S-serie

S-650

Lekker het water op met de hele familie? Dan is de sloep de ideale boot. Een paar jaar geleden alleen nog voor de ‘happy few’, nu niet meer weg te denken van de Nederlandse grachten en plassen. Wij gingen terug naar de tekentafel en maakten hem net wat stoerder en uiteraard helemaal duurzaam en elektrisch.

Optimaal genieten

Elektrisch varen heeft veel voordelen die juist bij een sloep bijzonder prettig zijn. In onze s-serie ervaart u geen herrie en stank, maar stilte en schone lucht dankzij de elektrische aandrijving. Zo kan iedereen aan boord optimaal genieten van de omgeving en van elkaars gezelschap. Eigenlijk zou iedere sloep elektrisch moeten zijn, vinden we bij Taurus.

Elektrische huurboot en familieboot

Onze s-serie is zeer degelijk, makkelijk te besturen en onderhoudsarm, dus ook bijzonder geschikt als boot voor de verhuur. Ongekend ruim en met veel opbergvakken, met recht een echte familieboot. Maar ook vrienden, collega’s of zakenrelaties zullen enthousiast worden van elektrisch varen in een duurzame sloep. Nooit meer pruttelend, maar alleen nog borrelend door de grachten.

 

S-650

VOORTSTUWING

Elektrisch 5kW t/m 15kW

24000Wh accupakket

AFMETINGEN

Lengte x Breedte x Diepgang x Doorvaarthoogte
6,50 x 2,50 x 0,5 x 1,00 m

Ontwerp van een elektrische sloep