Willem van der Veldenweg 12b, Leimuiden
+31 (0)85 130 72 66
info@taurusboats.nl

Over ons

Wij maken varen leuker, makkelijker en duurzamer

Varen is het leukste wat er is. Voor ons was het dus niet meer dan logisch dat we ‘iets met boten’ zouden gaan doen. Maar dan wel op een duurzame manier. Tijdens onze studie ontstond het idee: vaartuigen bouwen die vanaf de eerste schets zijn ontworpen voor elektrisch varen. Taurus Boats&Tenders BV was geboren.

Elektrisch zonder concessies

Inmiddels rollen ze bij ons van de band: kleine en middelgrote boten gebouwd uit duurzame materialen, voorzien van elektrische voortstuwing en slimme laadtechniek. ‘Elektrisch zonder concessies’, dus we bieden een volwaardig alternatief voor de verbrandingsmotor. Maar naast techneut zijn we ook watersporter en bootliefhebber. Daarom is een Taurusboot mooi gelijnd, robuust, gebruiksvriendelijk en onderhoudsarm. Op die manier willen we onze ambitie waarmaken: varen leuker, makkelijker én duurzamer maken.

Slimme innovatie

Met Taurus Boats&Tenders BV willen we een voortrekkersrol spelen bij de verdere ontwikkeling en bouw van de nieuwe generatie elektrische boten. We hebben onze eigen engineering in huis en volgen de innovaties op het gebied van elektrische voortstuwing en accu- en laadtechniek op de voet. Zo kunnen we heel direct inspelen op de wens van de klant en altijd de nieuwste techniek bieden.

Ons team

 

Tjerk Mulder

Monteur

 

Pim van Alphen

Monteur