Willem van der Veldenweg 12b, Leimuiden
+31 (0)85 130 72 66
info@taurusboats.nl

Advies en ontwerp

Wegwijs in elektrisch varen

Bij elektrisch varen kunt u kopje onder gaan in de stroom van informatie. Al die verschillende aandrijvingen, accu’s en toebehoren… Dan is deskundig advies meer dan welkom. Met onze ervaring in elektrische boten kunnen wij met u meedenken, zodat u de beste keuze maakt.

Helder advies

Iedere situatie is anders. De één wil een grote actieradius, de ander een boot die snel vaart. Een verhuurbedrijf kijkt naar degelijkheid en onderhoudsgemak, terwijl een particulier extra scherp is op vormgeving. Voor iedere situatie geven wij advies op maat. Bij bedrijfsmatige aanschaf van elektrische boten zijn we een echte sparringpartner. Samen kijken we of de overstap naar elektrisch een slimme investering is voor uw bedrijf.

Een greep uit onze advieswerkzaamheden:

  • Onafhankelijk aankoopadvies
  • Totaalontwerpen verzorgen
  • Voortstuwingsinstallaties samenstellen
  • Advies op het gebied van accu- en laadtechniek
  • Keuringsrapporten opstellen

Ontwerp en nieuwbouw

Droomt u van een nieuw en uniek ontwerp? Als scheepsbouwer kunnen wij die droom realiseren en uw elektrische boot van A tot Z ontwerpen en bouwen. De aandrijving en accu’s zijn dan niet als gedachte achteraf toegevoegd, maar geïntegreerd in het ontwerp. Dat biedt grote voordelen: het maakt de boot mooier, slimmer en betrouwbaarder.

Maatwerk?
Natuurlijk kunnen we dat!

Een vraag is ons niet snel te gek, wij houden wel van een uitdaging.

IK HEB EEN BIJZONDERE VRAAG