Keilestraat 5a, Rotterdam
+31 (0)85 130 72 66
info@taurusboats.nl

Elektrische tender

De W-serie

W-650

Met de W-serie bewijst Taurus dat elektrisch en snelvarend heel goed samengaan. De ‘w’ staat voor ‘worker’ en onze elektrische tender is dan ook een echte werkboot. Robuust, onderhoudsvriendelijk en met voldoende power om het gas eens flink open te kunnen trekken.

Duurzame krachtpatser

Elektrisch en snel? Op de weg hebben elektrische auto’s hun slome imago allang van zich afgegooid. Nu het water nog. Met onze W-serie zetten we hierin een belangrijke stap. Door toepassing van de modernste accutechniek hebben we een uniek vaartuig weten te ontwikkelen: krachtig, snel reagerend en met een hoge topsnelheid. Vaarwel brulijzer, welkom duurzame werkboot.

De ‘w’ van winst

Bedrijven die streven naar meer duurzaamheid maken hun wagenpark elektrisch. Maar wie actief is op het water moet ook zeker de vloot niet vergeten. Overschakelen naar elektrisch varen heeft naast de milieuwinst meer voordelen. Een elektrische aandrijving vergt nauwelijks onderhoud, dat scheelt dus op de meerjarige kosten. Tel daarbij op de energie-investeringsaftrek (EIA) en ineens is de elektrische tender een aantrekkelijk alternatief. Goed voor de planeet, maar ook voor uw portemonnee en imago.

W-650

VOORTSTUWING

60kW t/m 100kW

Lithium-ion accupakket

AFMETINGEN

Lengte x Breedte

6,50 x 2,50 m

Ontwerp van een elektrische tender, een snelvarende werkboot